söndag 4 oktober 2009

INKIDO och WCMD

I helgen så är det WMCD - World Card Making Day och det firar Inkido med en "candy" och två tävlingar. Var ju bara tvungen att hänga på då Inkido´s stämplar, papper och produkter är ju oemotståndligt snygga!


Tävling 1 - Skiss - En snygg skiss ska tolkas och här är mitt kort:

Här har jag använt dom nya julpapperna från Inkido och på den röda rivna cs har jag embossat med vitt embossingpulvert och runt texten har jag embossat med Hologram samt chalkat svagt med svart. Uppe i högra hörnet skymtar en liten Inkidostjärna fram som även den är embossad i vitt. I övrigt så har jag använt julstjärna från Pysseltagen , fern punch, band och halvpärlor samt kantstans från Martha Stewart.

Tävling 2 - Clear - Här ville dom se ett kort med "clear" inslag t ex OH, fönster, see through och här kommer mitt kort till tävlingen:

Här har jag stämplat med Inkidos stjärnor på rad och embossat med vitt runt "fönstert" samt på OH plasten, papperna kommer från Inkido. I övrigt så har jag använt band, Cherry blossom blomma, Retroblomma (punch), fern punch, halvpärlor och Flower Soft - Polar White. Insidan av kortet är sprayad med en massa mist och skimrar snyggt men dock ej på fotot.

Önskar en fortsatt härlig söndag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

det är bara såååå snyggt och väldigt coooolllt
Kjamiz
carina

Tammi sa...

This is beautiful! Love the frosty window and all your gorgeous details! x