onsdag 30 december 2009

A card and some thougts

Hejhej!


Ja snart är det nytt år och man brukar ju säga att så som man avslutar året blir nästkommande år....Hmmmm oftast är man på fest och festar men så brukar inte mitt år vara, en ända fest iheller. Så nu tänkte jag att om jag städar och donar idag så kanske nästa år blir ett roligt och spännande år :-)))
Nu undrar säkert ni hur jag tänker *fniss* Men om man städar, nu menar jag verkligen storstädar så hittar man alltid ngt man glömt eller varit av med och det är ju spännande och sen festandet på nyår är ju roligt...alltså måste det ju bli roligt och spännande!!!
Jag var iväg på IKEA igår och köpte lite förvaringsburkar och idag är det storstädning i min scrapvrå som gäller och jag har redan hittat en massa spännande saker som jag glömt att jag haft samtidigt som det blir såååå fint :-) Ska se om jag kan visa nga bilder senare....det blir bara "efter" bilder för annars så hade ni nog svimmat :-)))
Tänkte även visa ett kort som jag gjort tidigare i höstas, var till en man som gick i pension och gillar golf. Jag hade svårt att komma på vad jag skulle göra och ingen golfstämpel fanns i min ägo så det var att gnugga geniknölarna lite extra men till sist blev det så här:

Nu undrar jag om någon vet vad det är för stämpelmärke jag använde...??? Skriv gärna en kommentar och jag återkommer på nyårsdagen med det rätta svaret :-)Hi all!

Soon it´s a new year and it says here in: As we end the year will next year be. I have thought about this beacuse my next year is usually never just a fun year....Therefore, I thought if I clean my house and where I sit and make my cards maybe my year also will be excited, beacuse it´s exciting to clean sometimes....:-))) I have already found lots of fun stuff and stuff that I had forgot that I have :-))) So I hope now that my year will be fun and exciting!!!

I will also show you a cars I made a couple of month ago...It was to a man who like to play golf, I hade not any stamp with that theme but as you can see I finished the card and now I wonder if anyone knows which stamp I used for the card...? Please leave a comment, I will let you all know the right answer the 1st january :-)

Now I will keep cleaning and maybe I will put some pictures later :-)

Take care and thanks for stopping by!!!

4 kommentarer:

gila sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Eva F sa...

Ser fram emot att få se din nya ordning i ditt pysselrum.
Hur förvaringarna du köpt ser ut vet jag ju redan :-))
Hoppas ni får en trevlig nyårskväll.
Massor av kramar från Eva

Ritva sa...

Skall bli kul att få se hur det blir.
Gott Nytt År!
Kram Ritva

gila sa...

hallo Ingela,
meine mail geht immer zurück zu mir, ich kann nicht antworten
lg gila