fredag 24 juli 2009

En massa bröllopskort!!!

Har gjort en massa bröllopskort den senaste tiden och några har jag inte visat här i bloggen. Nu kommer jag visa er en massa bröllopskort :-)

Detta gjorde jag tidigare i våras och det var lite trixit att få ihopa det men jag blev nöjd och beställaren blev ännu nöjdare :-)))


Jag har använt följande material:

Stämpel: hÄnglar & stÄnglar, Färglaggning: Prismacolor Pencils (MCP), Dekorationer: band, halvpärlor, pärlfloss och Primarosor, Övrigt: CBs embossingfolder, QKs Rev scralloped hjärta samt QKs blad, texten är datautskriven.

Detta kort gjorde jag till Svensk Scrapbookings CC och var efter en skiss, passade på att testa en vikning på kortet som jag hittade på Stampartic:Jag har använt följande material:

Stämpel: hÄnglar & stÄnglar, Färgläggning: Promarkers, Mönstrat papper: Maja Design, Dekorationer: band, halvpärlor och Primarosor, Övrigt: Ash Branch Punch, magnetlås från Basic Grey, kantstans, samt texten är datautskriven.

Detta kort är en variant av kortet ovan men jag har skippat en av vikningarna. Beställaren ville ha det matchat med inbjudningen dom fått och den gick i olivgrönt samt att brudparet skulle gifta sig vid havet. Sagt och gjort, hittade perfekt papper och band och ritade dit lite strand och hav bakom brudparet !Jag har använt föjande material:

Stämpel: hÄnglar & stÄnglar, Färgläggning: Promarkers, Mönstrat papper: Maja Design, Dekorationer: band, halvpärlor, Primarosor och blad, Övrigt: Fiskars kantstans samt datautskriven text

Tack för du kikade in, har fler bröllopskort men dom visar jag vid ett senare tillfälle :-)

Trevlig helg!

9 kommentarer:

Cicci sa...

Vilka vackra kort!
Kan tro att beställaren blev nöjd. Jag skulle själv bli jätte glad.
Tack för inspiration.
Kramiz vännen

BA sa...

hallo ingela
your cards are so beautiful, lovely and romatick
xoxo BA

ScrapKia sa...

Wow, så vackra Bröllopskort!! :-)

Anonym sa...

MYCKET snygga kort......alltid med många fina detaljer

Anita sa...

Hallo Ingela,
wour cards are beautyfull.

Best wishes
Anita

DesignAnnique sa...

Som vanligt så underbart ljuvliga kort - älskar speciellt kortet med det utskurna hjärtat, men det vet du ju redan :)

Sofia sa...

Hej!
Vilka underbart fina kort!! Det med utskuret hjärta är verkligen superfint! Vad heter de fonter som du använt till de datautskrivna delarna?
Mvh Sofia

Helén sa...

Vilka ljuvliga kort!! Så himla fina! :)

Anonym sa...

Hej!
Vilka fantastiska kort!
Jag och min sambo ska gifta oss nästa år 2012 i sälen och ha vinterbröllop med färgtema, chokladbrun, offwhite och gammelrosa. Vi är intresserade av vad du tar för att göra ett inbjudningskort? Vi skulle behöva ca 45 st.

Mvh
Linda och Julius
linda_carlsson@hotmail.com